Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Maatschappij

Alle diensten die ASK-Solutions aanbiedt zijn gebaseerd op het principe van vrijheid en kennisdeling. Onder deze pagina vind u een kennisbank aan informatie verdeeld over verschillende thema's die ten grondslag liggen aan onze onderneming en waar onze stichting zich mee bezig houd.

Privacy

Informatie over privacy en veiligheid. Welke inbreuk op onze privacy is gerechtvaardigd om de samenleving veilig te houden? Maar tegelijk welke privacy is essentieel voor persoonlijke veiligheid? Wat is privacy en veiligheid nu eigenlijk? Kan het hebben van privacy zelfs schadelijk zijn voor de persoon?

Lees meer…

Vrijheid

Informatie over vrijheid. Wat is vrijheid en welke worden ons nu in de moderne maatschappij ontnomen? Overheden ontnemen ons vaak vrijheiden om de veiligheid van de natie te garanderen. Is dit altijd wel nodig, of gaat het soms te ver? Steeds vaker wordt onze vrijheid tevens ontnomen door de industrie. Veel mensen herkennen deze vrijheid ontnemingen door fabrikanten niet.

Lees meer…

Kennis

Kennis, en voornamelijk het delen van kennis, heeft de mens gemaakt tot de moderne mens. Samenwerken aan onze veiligheid en voedsel voorziening is altijd van primair belang geweest. De industriële revolutie, de grote wetenschapppers, alles was mogelijk door kennisdeling, samenwerken en interesse in elkaars werk en bevindingen. Met de informatie revolutie is hier een kentering in gekomen.

Lees meer…

Projecten

Zie enkele van de projecten in het kader van kennisdeling en vrije soft- en hardware. Projecten welke volledig van onze stichting zijn, projecten waar onze stichting aan mee heeft geholpen of een adviserende, aanmoedigende of steundende rol in hebben gehad.

Lees meer…

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg