English, Nederlands
LinkedIn, Facebook, Volg ons op Twitter, Volg ons op Instagram, Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Milieu

Bij ASK-Solutions ligt een grote nadruk op milieuvriendelijkheid, zuinig met grondstoffen omgaan en efficiƫnt energie gebruik. Bij ons staat een lange levenduur van producten, beschikbaar houden van reserve onderdelen en het aanmoedigen van reparatie zeer hoog in het vaandel. Hiermee verlagen we de noodzaak tot vroegtijdige vervanging.

Grondstoffen

Wij streven naar het gebruik van schone grondstoffen welke voldoen aan de strengste milieu eisen. Alle door ons gebruikte grondstoffen dragen een certificaatt zoals RoHS, WEEEE of FSC.

Laag energie gebruik

Bij ASK-Solutions is een van onze doelen, het reduceren van de energie welke nodig is voor de productie. Wij kiezen altijd voor energie zuinige apparatuur met een hoge efficientie. Wij voorkomen het gebruik van apparatuur en machines welke langduring in standby staan en kiezen altijd voor modellen met een laag sluipverbuik.

Verantwoorde productie

Wij reduceren zoveel mogelijk ons productieafval door restanten te hergebruiken voor andere producten en projecten. Al het afval wat overblijft wordt gescheiden en aangeboden voor recycling. Wij maken gebruik van prototyping om afval verder te reduceren. Er wordt altijd gekozen voor materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu.

Minder CO2

Wij verlagen onze CO2 door het minimaliseren van reizen en door het reduceren van het aantal pakketten en het gewicht van de verpakkingsmaterialen. In onze werkruimten wordt verlichting met een hoge energie efficientie toegepast. Verder past onze verlichting zichzelf aan, aan de hoeveelheid invallend zonlicht. Wij passen warmte terugwinning en verwarmingszones toe. Elke ruimte heeft zijn eigen thermostaat waardoor nog minder warmte versplid wordt.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg