Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

President vaardigt uitvoerend bevel uit over recht op reparatie

Gepubliceerd op 12 juli 2021 door ASK-Solutions in nieuws

Right to RepairVolg onze strijd voor Right to Repair

President vaardigt uitvoerend bevel uit over recht op reparatieDe Amerikaanse president Joe Biden heeft een uitvoerend bevel uitgevaardigd over het recht op reparatie. In het bevel vraagt ​​de president de FTC om te kijken naar het opstellen van regels. De president erkent de trend dat fabrikanten in veel industrieën steeds tegen reparatie worden. De president erkent dit als een probleem voor zowel de economie als het milieu.

We zijn erg blij met deze erkenning en de indirecte steun die de president van de Verenigde Staten, ons en andere bedrijven welke zich bezig houden met onafhankelijke reparatie, heeft gegeven. Onze strijd is nog lang niet voorbij. Fabrikanten zetten het tegengaan van reparatie en en politieke lobby voort. De FTC heeft al een bijna verwoestend rapport geschreven over de argumenten en praktijken tegen reparatie en. Het rapport is duidelijk: reparatie door derden veroorzaakt geen veiligheids- en privacyproblemen en heeft ook geen negatieve invloed op de technologische vooruitgang. In plaats daarvan erkent de FTC dat onafhankelijke reparatie van vitaal belang is voor veel industrieën.

We zijn ook erg blij dat de president niet alleen ingaat op onafhankelijke reparatie, maar ook op de noodzaak voor individuen om apparaten zelf te kunnen repareren. Individuen moeten het recht en de mogelijkheid hebben om hun eigen apparaten te openen, te onderzoeken, te repareren en er aan te sleutelen. Zo is een groot deel van de vakbekwame technici begonnen. Veel technologieën die we vandaag hebben, zouden niet mogelijk zijn geweest zonder deze individuen. Iedereen hier bij ASK-Solutions begon in haar jeugd met sleutelen aan apparaten. Het inspireerde ons en bracht ons de vaardigheden die we vandaag hebben. Steve Wozniak, één van de oprichters van Apple, verwoordt het heel goed in zijn recente video over het recht op reparatie.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg