Nederlands
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Veel gestelde vragen

Bestellen

Levert u ook buiten Nederland?

Ja, wij leveren in principe wereldwijd. Er gelden echter wel in- en exportrestricties waar wij ons aan dienen te houden. Welke restricties gelden, is afhankelijk van het type product en het land waar u naar toe geleverd wenst te krijgen.

Houdt echter rekening met de verzendkosten en eventueel plaatselijk te betalen belastingen.

Mijn bestelling is nog niet geleverd, wat nu?

Wij proberen voor elk product een levertijd aan te geven. Helaas is het niet altijd mogelijk deze levertijd na te komen. Als dit het geval is, laten wij u dit zo snel als mogelijk weten. U bent dan in de meeste gevallen gerechtigd uw bestelling te annuleren. Dit geldt vaak niet bij voor u speciaal bestelde, ontworpen of aangepaste producten.

Zodra wij het bestelde naar u toe sturen, laten wij dit aan u weten. Indien mogelijk krijgt u een track en trace code van ons waarmee u de zending kunt volgen.

Neemt u contact met ons op als de levering uitblijft. Wij zullen dan onze uiterste best doen om te onderzoeken wat er aan de hand is.

Wat doe ik als mijn bestelling beschadigd geleverd wordt?

Als een product met transportschade geleverd wordt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan in overleg met u een vervangend product leveren, het product repareren of u instrueren hoe u het product kunt repareren.

Is de transportschade overduidelijk zichtbaar tijdens aflevering, meldt dit dan aan de transporteur. Laat bij ernstige schade de transporteur de zending retour nemen.

Wat doe ik als er een probleem is met het bestelde product?

Als u na ontvangst of tijdens het gebruik problemen ondervind aan het product, neem dan contact met ons op. Wij zullen proberen samen met u tot een oplossing te komen.

Krijg ik garantie?

Op al onze nieuwe producten geldt een garantie van 12 maanden. Problemen veroorzaakt door gebruikersfouten vallen niet onder de standaard garantie, maar zullen naar eerlijk- en billijkheid worden opgelost.

Op speciaal voor u ontworpen, geproduceerde en/of aangepaste producten is niet altijd eenzelfde garantie te geven. Welke garantie wij u bieden zal vooraf met u worden overeengekomen.

U blijft uw garantie houden wanneer uzelf of iemand anders dan ASK-Solutions het product heeft gerepareerd of heeft aangepast. Met dien verstande dat het probleem niet veroorzaak is door deze reparatie of aanpassing. Enkel in het geval dat duidelijk is dat de reparatie of aanpassing ondeugdelijk is gebleken en direct of indirect leidt tot problemen zal een (deel) van de garantie vervallen.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg