Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Computer

Wij bieden reparatie en upgrade diensten aan voor desktop computers, laptops, vaste telefoons, en randapparatuur. Ook oudere computers die niet (altijd) meer aan willen kunnen wij vaak repareren.

Reparatie

Wij repareren desktop, laptop en server computers. Zowel binnen als buiten de garantie periode. Wanneer onderdelen beschikbaar zijn, verwisselen we geen moederborden, voedingen en videokaarten, maar repareren we de defecte onderdelen. Op deze manier spaart u geld uit, maar draagt u ook bij aan minder afval, CO2 uitstoot en het opraken van grondstoffen.

Upgrade

Voldoet uw computer niet meer aan de eisen die u nodig hebt om uw werk snel en efficiƫnt uit te voeren? Of heeft uw systeem veel uren gemaakt en zijn onderdelen aan vervanging toe om verlies van gegevens te voorkomen? Samen met u kijken wij naar wat u nodig heeft voor nu en in de toekomst.

Wij hebben altijd een voorraad aan computeronderdelen liggen zoals moederborden, processoren, geheugen, voedingen en insteekkaarten. Ook als uw systeem het maximale bereikt heeft, maar voor u dit niet voldoende is, kunnen wij uw systeem omruilen voor een gerefurbishde computer of via ons een nieuw systeem aanschaffen. Wij leveren altijd compleet werkende systemen op, met alle software en instellingen die u nodig heeft voor uw werk.

Randapparatuur

Niet alleen de computer zelf wordt ouder en slijt, maar vooral de rapapparatuur, zoals muizen, toetsenborden, printers en externe harde schijven. U kunt bij ons terecht om periodiek uw randapparatuur na te kijken, schoon te maken en te repareren.

Let op!, het gaat hier om groot onderhoud, niet het dagelijkse onderhoud zoals uw muis met een doek en schoonmaak middel af nemen. Dit kunt u het beste zelf doen wanneer u ook uw bureau schoonmaakt. We geven u graag instructie en advies in de juiste schoonmaak middelen.

Refurbishing

Wij zijn altijd op zoek naar systemen voor het hersamenstellen van goede, betrouwbare en snelle computers. Ook computeronderdelen welke niet meer (goed) te gebruiken zijn slaan wij vaak op in ons magazijn. Hier solderen wij onderdelen af, waarvan fabrikanten voorkomen dat deze gekocht kunnen worden, welke wij gebruiken voor het repareren.

Oude computers

Naast moderne computers, repareren en nemen wij ook graag oude computers in. Denk hierbij aan een oude home computer, 80x286 of een Pentium 4 systeem. Deze oudere systemen worden niet enkel uit sentiment nog gebruikt, maar hebben ook nog steeds functies in het aansturen van oudere machines of voor educatiedoeleinden zoals in een museale opstelling.

Kijk voor meer informatie ook bij restauratie en retrofit

Andere (elektronische) apparatuur

Naast computers en randapparatuur repareren wij ook andere elektronische en soms niet elektronische apparaten. Kijk naar wat wij nog verder repareren: elektronica, restauratie en retrofit reparatiediensten.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg