Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Computer en Randapparatuur

Wij leveren nieuwe en gerefurbischte computers op maat voor kantoor, thuis en speciale toepassingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor repareren en updaten van uw computer.

Nieuwe computer

Of u nu een nieuwe computer nodig heeft voor de dagelijkse administratieve handelingen, of voor zware grafische applicaties, wij kunnen u helpen en adviseren met het uitzoeken, het bouwen en installeren van het systeem wat u nodig heeft. Wij leveren alle systemen inclusief de software welke u nodig heeft geïnstalleerd en alles ingesteld.

Reparatie en upgraden

Soms is een nieuwe computer niet de juiste oplossing omdat u specifieke hardware of software nodig heeft. Het kan ook zijn dat een nieuw systeem (momenteel) niet past binnen het budget. Zeker als u bij een nieuwe computer ook nieuwe software of nieuwe machines nodig heeft; de kosten kunnen dan al snel oplopen.

Als u nog een systeem heeft, maar deze voldoet niet meer aan de eisen, kan ASK-Solutions uw oude systeem upgraden of u een gerefurbished systeem leveren. Op deze wijze kan een wat verouderde computer weer een aantal jaren mee. Afhankelijk van het moederbord, processor en geheugen, is iedere computer tot op zekere hoogte voor een gering bedrag te upgraden om er nog een flinke performance boost uit te halen.

Als als u een systeem heeft wat het slecht of helemaal niet meer doet, kunnen wij deze voor uw repareren. U kunt de computer dan blijven gebruiken met de software en andere hardware welke u al heeft. Ook als u gebonden bent om een dure machine aan te houden welke door uw kapot gaande computer wordt aangestuurd kunnen wij vaak wat voor u betekenen. Lees meer over restauratie en retrofit reparatiediensten.

Beheer en onderhoud

Een computer is net als iedere andere machine. Onderhoud je de computer niet, dan komen er problemen. Veel van deze problemen kunnen makkelijk voorkomen worden met regulier computeronderhoud. ASK-Solutions verzorgt het complete beheer en onderhoud voor alle systemen binnen uw bedrijf, zodat u verder kunt met waar u goed in bent. Lees meer over netwerk en beveiliging, backups en data en privacy.

Speciale toepassingen

Ook voor speciale toepassingen is ASK-Solutions de aangewezen partij om u te assisteren en samen met u de juiste computer uit te zoeken en te bouwen. Of u nu één of acht monitoren moet aansluiten, of het nu gaat om een kassa systeem of een computer voor raam advertentie, welke 24 uur per dag aan moet staan. Wij hebben ervaring met kleine compacte computers die weinig energie verbruiken, systemen gebouwd om altijd aan te staan, water gekoelde high performance computers of computers met speciale interfaces.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg