Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Backups

ASK-Solutions levert en beheerd backup oplossingen voor uw bedrijfs- en klantgegevens. Wij bieden oplossingen aan welke zowel voorzien in online, offline, offsite backup en disaster recovery.

Advisering

Samen met u kijken we welke gegevens u binnen uw bedrijf gebruikt en om wat voor gegevens dit gaat. Wij adviseren u in welke privacy wetgevingen van toepassing zijn op deze gegevens en kunnen kijken of deze wel veilig bewaard worden. We analyseren wat voor uw situatie de beste manier van het maken van backups is. Een dropbox of NAS is geen backup oplossing. U kunt daarmee alleen vanaf meerdere plaatsen bij uw gegevens. Bij bijvoorbeeld een randsomware attack wordt direct al uw data ge-encrypt en bij het kapot gaan van een apparaat kunt u niet weer snel doorgaan met uw werkzaamheden. In het ergste geval bent u dagen tot weken kwijt alles opnieuw te installeren en bent u mogelijk alsnog veel gegevens kwijt.

Bij de meeste bedrijven adviseren wij een zogenaamd multiple tier backup systeem met daarnaast een disaster recovery oplossing.

Beheer

Wij kunnen uw backups ook beheren. Wij kijken dan regelmatig of al uw backups nog goed gaan, of er software updates van uw backup oplossing nodig zijn. En of u nog voldoende capaciteit heeft. Tevens slaan wij voor sommige klanten zogenaamde offsite backup bij op locatie op. Wij zorgen er voor dat uw gegevens voor u, maar voor niemand anders ten alle tijde beschikbaar zij.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg