Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Beheerde Hosting

ASK-Solutions Hosting

ASK-Solutiaons biedt al 20 jaar beheerde hosting diensten aan. Wij zorgen ervoor dat uw domein, website en email bereikbaar en up2date zijn. Wij plaatsen uw domein, website en email op onze eigen servers of brengen ze onder bij een van onze partners. Wij voeren het volledig administratief en technisch beheer voor u uit.

ASK-Solutions heeft eigen servers en is één van de eerste partijen geweest die nieuwe technieken zoals IPv6, SPF, DMARC en DKIM heeft inzet. Wij hebben ons altijd ingezet om het internet beter, toegankelijker en veiliger te maken. We doen dit niet enkel door het toepassen van nieuwe technieken en het goed beveiligen van onze diensten. We doen dit ook door bij te dragen aan de ontwikkeling van standaarden, nieuwe technieken en software die gebruikt wordt op het internet.

Domeinnamen bij ASK

.nl domein .com domein Ander domein
€ 14,00 pj € 17,50 pj Op aanvraag
Een .nl-domeinnaam is een uniek en betrouwbaar Nederlands online adres. Met een .nl domein ben je duidelijk herkenbaar als Nederlandse onderneming. De extensie .com is wereldwijd de populairste domeinnaamextensie en zorgt voor een internationale uitstraling voor uw onderneming. Keuze uit de meeste top level domein extenties, precies dat wat bij u past.
Vraag nu .nl aan Vraag een .com aan Vraag een andere extensie aan

Webhosting pakketten

ASK-Solutions biedt een aantal hosting pakketten aan, gebaseerd op uw keuze van CMS systeem.
Web Hosting Pro WordPress hosting Webshop Hosting
€ 138,60 pj € 204,00 pj € 270,00 pj
Web Hosting Pro is de keuze als u een website wilt op ons eigen CMS Nocterra. Wordpress Hosting is enkel te gebruiken voor websites op basis van WordPress. Webshop Hosting kunt u gebruiken om uw webshop te hosten gebaseerd op PrestaShop.
Vraag Web Hosting Pro aan Vraag Wordpress Hosting aan Vraag Webshop Hosting aan
ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg