Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Adverteren

Niets is belangrijker dan uw klanten weten te bereiken. Daarom bieden wij niet alleen diensten aan om uw huisstijl en website te verzorgen. U heeft weinig aan mooi briefpapier als u geen klanten hebt om deze voor te gebruiken, of als u een mooie website heeft die mensen niet weten te vinden.

Platform Advertenties

Door te adverteren op de verschillende zoek- en socialmediaplatforms, trekt u meer aandacht naar uw site, een product, dienst of uitverkoop.

Wij stemmen samen met u af welk maandelijks budget u wilt uitgeven en welke platforms het beste voor uw bedrijf werken om in contact te komen bij uw klanten.

Naast het promoten van uw bedrijf, kunt u ook het plaatsen van product en dienst advertenties op bijvoorbeeld Marktplaats aan ons overlaten. In overleg bepalen we het beste advertentie medium, de tekst en afbeeldingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw advertentie de aandacht krijgt die hij verdient, door deze bijvoorbeeld via social media bij uw klanten onder de aandacht te brengen.

Folders en Flyers

Veel speelt zich tegenwoordig af op internet, maar vaak spreekt het mensen meer aan om iets tastbaars te hebben. ASK-Solutions kan voor u folders en flyers ontwerpen en drukken voor bij u in de winkel, op kantoor of voor verspreiden onder uw (potentiƫle) klanten. Tevens kunnen wij u helpen met het versturen aan uw klanten of met verspreiding huis aan huis. ASK-Solutions heeft zelfs een eigen huis aan huis verspreidingsdienst voor de regio Haarlem.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg