Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Design en Marketing

Wij bieden design en marketing diensten aan om uw onderneming een passende en consistente uistraling naar haar klanten te geven, uw vindbaarheid te verhogen en nieuwe markten te veroveren. Wij adviseren en leveren, begeleiden en beheren alles voor uw onderneming van visitiekaartjes tot briefpapier, gevel en etalage reclame tot folders, van websites tot reclamecampagnes.

Huisstijl

De eerste stap naar naamsbekendheid, buiten uw naam, is uw huisstijl. Uw klanten herkennen u aan uw naam, uw logo en uw kleuren; het bepaald uw uitstraling, wie u bent en waar u voor staat. ASK-Solutions helpt u met het kiezen of verbeteren van uw kleuren, uw logo en uitstraling.

Lees meer…

Website

Uw website is uw digitale visitekaartje. Samen maken wij voor u een website waar u mee gevonden wordt. Waarbij uw klanten een goede indruk krijgen van wie u bent en waar u voor staat. Of het nu gaat om een kleine website of een grote online winkel, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij leveren u een werkende website welke wij tevens voor u onderhouden.

Lees meer…

Beheerde Hosting

Wij bieden al 20 jaar beheerde hosting diensten aan voor onze klanten. ASK-Solutions zorgt ervoor dat uw domein, website en email bereikbaar en up2date blijven. Wij plaatsen uw domein, website en email op onze eigen servers of brengen ze onder bij een van onze partners. Wij voeren volledig administratief en technisch beheer voor u uit.

Lees meer…

Merk

ASK-Solutions helpt u met het opbouwen van uw merk. Wij zorgen ervoor dat mensen over u en uw producten of diensten gaan praten, zodat u een groter publiek bereikt. U kunt dit ook zelf doen; wij adviseren u graag in de beste aanpak voor uw product of dienst. Maar waarschijnlijk steekt u liever tijd in de producten of diensten zelf.

Lees meer…

SEO

Het is heel fijn als u een mooie website heeft, maar niet als slechts weinig mensen deze bezoeken. Wij zorgen ervoor, door het toepassen van verschillende technieken, dat mensen uw website kunnen vinden. Wij kijken graag samen met u op welke manieren u gevonden kunt worden en welke doelgroepen u momenteel niet kunnen vinden. Wij gaan verder dan keyword optimalisatie en werken niet met dure abonnementen waarvan u vaak niet de resultaten ziet die beloofd werden.

Lees meer…

Adverteren

ASK-Solutions biedt diensten aan om zowel digitaal als analoog te adverteren. Samen met u bepalen en beheren wij voor u uw reclame campagnes. Ontwerpen wij samen met u uw folders voor bij u in uw winkel, voor een directe mailing of juist voor huis aan huis verspreiding.

Lees meer…

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg