Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Data en Privacy

Wij bieden diverse diensten aan om de gegevens van uw onderneming en uw klanten te beschermen. Wij kunnen u helpen om uw gegevens op het internet en bij derden te beheersen. Wij adviseren en begeleiden u in certificeringstrajecten en het voldoen aan de AVG en GDPR.

Uw Gegevens

Niets is vervelender dan als er niet kloppende gegevens over u op het internet rondgaan. Het is vaak moeilijk te ontdekken waar gegevens over u bewaard worden en hoe deze gecorrigeerd of verwijderd kunnen worden. Wij zijn gespeciliseerd in privacy en gegevensverwerking en helpen u graag. Met de juiste gegevens over u bent u beter vindbaar voor uw klanten en straalt u meer vertrouwen uit.

Lees meer…

Ondernemings- en Klantgegevens

Voor elke onderneming, groot of klein, is het van groot belang dat uw interne gegevens en de gegevens van uw klanten veilig zijn; ze mogen niet uitlekken, kwijtraken of fouten in ontstaan. Wij helpen u graag met hoe u de gegevens bewaard, onderhoud en beveiligd, alles na te lopen en verbeteringen aan te brengen.

Lees meer…

Certificering en Privacy Wetgeving

Er bestaat veel privacy wetgeving. Welke wetgeving wel en niet van toepassing is op uw onderneming hangt erg af van wat u doet en wie uw klanten zijn. Verkoopt u bloemen of gaat uw bedrijf om met vertrouwelijke informatie zoals medische dossiers? Wij adviseren uw graag en helpen u met het implementeren van de juiste maatregelen.

Lees meer…

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg