English, Nederlands
LinkedIn, Facebook, Volg ons op Twitter, Volg ons op Instagram, Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Prusa, onze nieuwe 3D printer leverancier

Geschreven op 27 oktober door ASK-Solutions in nieuws

Met trots kunnen wij bekend maken dat we gekozen hebben voor Prusa Research als nieuwe leverancier voor onze print farm.

Na enkele jaren succesvol gebruikt te hebben gemaakt van Cel Robox printers, heeft Brexit en het wegvallen van lokale verkoopkanalen ons gedwongen elders te kijken. Na een successvolle proefperiode, kunnen we melden dat we zeer te spreken zijn over zowel de Prusa i3 Mk3S als de lijn met Prusament filament.

Het grotere print volume bied ons meer mogelijkheden. Wij merken een verbetering in de print kwaliteit én onze print doorlooptijden zijn verkort. Bovendien zijn we erg tevreden over de ondersteuning en garantie welke Prusa bied.

Onze nieuwe Prusa printers worden geleverd met authentieke E3D hotends en nozzles. We zijn niet langer gehouden aan een beperkt aantal beschikbare Robox print nozzles en onderdelen. We houden één van onze nieuwe printers gereserveerd voor experimele doeleinden. Met deze printer kunnen we verschillende verwarmingselementen, hotends, extruders en nozzle combinaties uitproberen en pnze print kwaliteit verbeteren en printbare materialen uitbreiden.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg