Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Virus maatregelen

Gepubliceerd op 11 februari door ASK-Solutions in nieuws

Om onze klanten en medewerkers te beschermen neemt ASK-Solutions enkele maatregelen.

Het is duidelijk uit de gegevens en het handelen van China, dat het corona virus SARS COV2, COVID-2019 een zeer besmettelijk en risicovolle virus variant betreft. Uit de laatste cijfers blijkt duidelijk dat het virus zich nu ook buiten China aan het verpsreiden is en een groot risico voor de gehele wereld vormt.

Bezoeken

Zoals altijd verzoeken we u om eerst een afspraak te maken alvorens u langs komt. U wordt verzocht om alleen langs te komen als het niet mogelijk is om de kwestie telefonisch, per email of per post af te handelen. U komt het liefst alleen zonder collega's. Bij binnenkomst is er gelegenheid om uw handen en gezicht te wassen.

Bezorgen

Wij bezorgen alle zendingen per post. Wij doen onze uiterste best om uw product veilig en schoon in te pakken.

Is een product te groot of te zwaar om het met de post te versturen? In dat geval bezorgen wij zelf uw product. Graag spreken wij met u af om de goederen vóór uw pand over te dragen aan één van uw medewerkers.

Pakketten

Wij geven toestemming aan alle post- en couriersbedrijven om pakketten buiten voor onze ingang neer te zetten. Één van onze medewerkers zal er zorg voor dragenn dat uw pakket, na een rust periode én desinfecteren, wordt binnengehaald. Indien het regent zal er voor gezorgd worden dat uw pakket droog blijf.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg