Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Reparatiedienst

Wij bieden reparatie-, restauratie- en retrofitservices voor computers, laptops, verschillende elektronische apparaten en professioneel gebruikte machines. We repareren buiten de fabrieksgarantie geboden door de fabrikant, vaak tegen lagere kosten dan reparaties buiten garantie door de fabrikant.

Right to RepairVolg onze strijd voor Right to Repair

Computer

Wij bieden reparatie en upgrade diensten aan voor desktop computers, workstations, laptops, vaste telefoons, en randapparatuur. Ook oudere computers die niet (altijd) meer aan willen kunnen wij vaak repareren.

Lees meer…

Elektronica

Wij repareren diverse elektronische apparatuur. Vooral voor oudere apparatuur kunt u bij ons terecht. Een oude transistor- of buizenradio, spelconsole, meetapparaat of labvoeding, kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer…

Restauratie

Wij restaureren oude en zeer oude apparatuur, broos kunstof, verkleuringen, vervaagde labels, beschadiginen zoals krassen en breuken of ontbrekende knoppen. Wij preserveren en restaureren het in oude, en waar mogelijk bruikbare staat.

Lees meer…

Retrofit

Wij bieden retrofit diensten aan om oudere (professionele) apparatuur en machines te kunnen blijven gebruiken. Reparatie en aanpassing van oude printplaten en interfaces zodat deze met een modernere computer kunnen blijven werken. Het vervangen van een floppy disk of harddisk door een moderne techniek. Kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer…

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg