Nederlands, English
Beijk onze video's, Steun ons op Patreon
Aanmelden

Prestashop "Friendly URLs" werken niet

Geschreven door Bianca in Projecten

Prestashop logo Prestahop is een gratis, open-source E-commerce oplossing met zeer veel mogelijkheden. Het dient te worden geïnstalleerd, niet "gehost" in de cloud te draaien. Prestahop wordt wereldwijd door veel winkels gebruikt en is beschikbaar in veel verschillende talen. Het kan wat werk vergen om uw online winkel te lanceren, maar het wordt geleverd met indrukwekkende functies en functionaliteiten.

Wanneer u dit artikel leest, heeft u hoogstwaarschijnlijk een probleem met uw Prestahop installatie, namelijk dat alle product pagina's omleiden naar een 404-pagina. Na het wijzigen van het "Schema van URL's" in Prestahop 1.7.* om vriendelijke URL's te tonen aan bezoekers en zoekmachines, kunnen je product pagina's stoppen met werken en ziet u alleen de 404-pagina. het Prestahop standaard schema van URL's is moeilijk te vinden, en het veranderen totdat het werkt kan veel geduld vergen.

Om dit probleem op te lossen, zorg ervoor dat u "Friendly URL" uitschakelt, de cache wist en "Friendly URL" weer inschakelt. Op die manier wordt de .htaccess opnieuw gemaakt. Zorg er daarna voor dat de "Route to products" op het volgende staat: "{category:/}{rewrite}-{id}{/:id_product_attribute}{ean13}" De schuine streep / voor :id_product_attribute is verplicht; zonder dit zullen uw product pagina's niet werken.

ASK-Solutions voldoet aan het ISO 9001:2008 kwaliteitswaarborg